TRAININGEN

Coming In

Workshop voor mensen uit regenbooggezinnen

Praten over seksualiteit, genderidentiteit en de queergemeenschap is in veel gezinnen niet vanzelfsprekend. Meer dan eens komt het tot botsingen tussen generaties. Met veel pijn, onmacht en verdriet tot gevolg. 

Iedereen verdient het om gezien en gehoord te worden. Door elkaar aan te kijken en naar elkaar te luisteren vergroten we de kans op acceptatie en een betrouwbare brug tussen generaties.

‘Coming In’ is een ééndaagse workshop voor mensen uit regenbooggezinnen. Deze dag staat volledig in het teken van bewustwording, persoonlijke groei en ruimte voor heling. We gaan aan de slag met een mooie mix van academische kennis, coachtechnieken, NLP en storytelling. 

Je plek in het gezin staat centraal. Zowel individuen als meerdere leden van hetzelfde gezin zijn van harte welkom.

Aan het eind van deze workshop gaat iedere deelnemer naar huis met nieuwe inzichten over zichzelf en de ander. 
 

Datum, tijd & locatie

Deze workshop wordt door omstandigheden later dit jaar ingepland. De workshop vindt plaats op een zaterdag en duurt de hele dag, van 10:00 – 18:00 uur. Het gaat om een goed bereikbare plek in het midden van Nederland.

Onderaan deze pagina kun je je alvast aanmelden. Je komt dan op een lijst van geïnteresseerden. Bij doorgang van de workshop benaderen we mensen op volgorde van inschrijving. 

Kosten

‘Coming In’ kost €195 per persoon (exclusief btw, inclusief lunch).  

Trainers

Wij zijn Joey Velberg en Marjoke Smits. Als twee mensen uit een regenbooggezin zijn we ervaringsdeskundigen. Daarnaast zijn we onderdeel van twee verschillende generaties. En we zijn allebei ondernemer; ieder met een eigen expertise en focus. De combinatie van die drie factoren maakt ons bij uitstek geschikt om deze workshop te geven. 
rkshop te

Joey Velberg – zoon

hij/hem

Freelance kunstenaar, trainer, coach & opsteller toekomstig surfer over de 

06-22813133
contact@joeyvelberg.nl


Marjoke Smits – moeder

zij/haar

Coach bij transitie en re-integratie, trainer, procesbegeleider bij rouw en trauma

06-33080124
marjoke@ikendeander.nu


Doe je ook mee?

Klik op onderstaande knop en meld je aan!