LanceringKwetsbaar.

Zo heb ik mij de afgelopen weken gevoeld. Ik ging in lichte overlevingsmodus: mijn gedrag naar anderen heb ik aangepast, ik heb iedere avond het nieuws gevolgd en ben uiteraard zo veel mogelijk binnen gebleven. Nu we een aantal weken verder zijn, merk ik ook dat er iets anders gebeurt. Er is een deel van mij dat geniet van de rust, bewust een stap achteruit doet en tot bezinning is overgegaan. Daarom heb ik dit moment aangegrepen om mijn bedrijven onder de loep te nemen.

Ik merkte namelijk dat het niet meer klopt om verschillende activiteiten als zzp’er onder meerdere namen te hangen. Het is tijd om alles samen te voegen.

Maar voordat ik overga op het resultaat, wil ik eerst mijn oude merknamen een plek geven. Green Communicator, Jong Volwassen Organisatiecoaching en Joey Velberg (muziek): dank jullie wel! Ik eer jullie en wat jullie voor mij en mijn klanten betekent hebben.

En dan nu mijn nieuwe bedrijfsnaam. Met trots presenteer ik: Joey Velberg | Jonge Meester. Muziek, poëzie, storytelling, advies en coaching onder één dak.

Categorie:

Tags: