Tijd voor actieIn meerdere opzichten is het voorjaar aangebroken: het is mooi weer, het vaccinatieprogramma heeft de vaart erin en als samenleving kijken we voorzichtig uit naar meer vrijheden. Juist in de laatste meters is het belangrijk om goed naar jezelf te luisteren. Daarom heb ik een mooie aanbieding voor mensen die nu wel wat ondersteuning kunnen gebruiken.

Maandenlang hebben we door covid-19 onze leefwereld klein moeten houden. Nu mag onze cirkel langzaam weer worden uitgebreid. Dat is fijn, maar kost ook energie. De beweging naar meer vrijheid is net zo goed een overgangsperiode, met uitdagingen die voor iedereen anders zijn. Ik gun jou de rust om deze transitie in jouw tijd en tempo aan te gaan.

Om te zorgen dat jij de rest van 2021 met frisse energie tegemoet kan treden geef ik je 21% korting op een individueel coachingstraject. Klik hier voor mijn contactgegevens. Deze actie heeft geen kleine lettertjes, wel een aantal actievoorwaarden. Zie onderaan dit bericht.

In mijn praktijk coach ik mensen met vragen over communicatie, identiteit en innerlijke verbinding. Van voormalige cliënten hoor ik dat ze dankzij mijn begeleiding nieuwe inzichten hebben opgedaan over zichzelf. Ook geven ze aan klaar te zijn voor de volgende stap in hun leven. Wil je meer weten over wat ik je als coach te bieden heb? Klik hier.

Je bent van harte welkom. Op naar een nieuwe start! 

Met frisse groet, 
Joey 


Actievoorwaarden

  • De korting van 21% op mijn uurtarief (€75 exclusief btw) geldt voor 1-op-1 coachtrajecten en niet voor andere diensten. 
  • Een traject is persoonlijk, er kan dus niet tussentijds gewisseld worden van coach of coachee.
  • Onder een traject wordt verstaan: tenminste twee en maximaal tien sessies. 
  • Alle sessies dienen plaats te vinden in het kalenderjaar 2021. Mocht door omstandigheden het traject uitlopen naar 2022 dan vervalt onherroepelijk de korting. 
  • De intake (de sessie waarbij de richting, vraag en het doel van het traject worden bepaald) geldt als eerste sessie van het traject. 
  • Vanwege de pandemie vinden alle sessies in ieder geval tot en met 1 juli online plaats. In mijn ervaring zijn online coaching sessies net zo effectief en diepgaand als offline sessies. 
  • Even kennismaken om te kijken of er een klik is tussen coach en coachee (bijvoorbeeld telefonisch of met beeldbellen) is altijd gratis.
  • Deze actievoorwaarden zijn een aanvulling op mijn Algemene Voorwaarden die altijd van toepassing zijn op al mijn diensten. Voor de Algemene Voorwaarden, klik hier.

Categorie: